Новини

Заключителна среща с всички доброволци и участници, във връзка с приключилият съвместен проект МИКЦ „Младежка зона – Инвестиция в бъдещето“

 

 

На 19.02.2016г. /петък/ от 14,30ч. в заседателната зала на Общински съвет-Марица се проведе заключителна среща с всички доброволци и участници, във връзка с приключилият съвместен проект МИКЦ „Младежка зона – Инвестиция в бъдещето“ между общините Пловдив, Марица, Съединение и Асоциация „Голям брат, голяма сестра –България“, финансиран по Национална програма за младежта /2011-2015г./.

Акцент на събитието бе награждаването на най-активните участници в обученията и мероприятията от „Младежката зона“ – Гергана Атанасова /община Пловдив/ и Николай Добрев /община Марица/ и връчване на сертификати за участие в дейностите по проекта на всички доброволци.

На срещата бе представена информация относно текущи и бъдещи инициативи на Асоциацията, в които могат да се включат младите хора, както и възможности за участие в международните проекти „Better Together“ и „Letʹs Do It“.

Специални благодарности бяха изказани от г-жа Лена Карналова – председател на Асоциация „Голям брат, голяма сестра-България“ на г-н Димитър Иванов-кмет на Община Марица и експертите от дирекция „Инвестиционни технологии и ГРАО“ за доброто партньорство, успешното реализиране на проекта и домакинството на тази среща.